Contact
regency canopy with brass finials

Sophisticated Greenwich Commercial Awnings for Compagnie des Vins Surnaturels

14 Feb 2014

The team behind the Experimental Cocktail Club commissioned Morco to produce a bespoke Signature Greenwich Awning for the launch of their new project, a wine bar & restaurant called Compagnie des Vins Surnaturels located in Neals Yard, Covent Garden.

The Greenwich is an exquisite commercial awning and with the addition of bespoke brass finials on each end, it provides a high end finish for Compagnie des Vins Surnaturels. The images on the left give a close up of the turned brass finials and also the bespoke brass linking section. Visually, the awnings have been designed with a simple and neat front edge that is sympathetic to the classic shop front. This desired end result was achieved by Morco worked closely with the Compagnie des Vins Surnaturels team.

view all news articles